F&Y Technics – Elektriciteitswerken F&Y Technics

Uw specialist in

Relighting

F&Y Technics is uw betrouwbare partner voor  al uw verlichtingsprojecten. Haal het beste uit uw verlichting en schakel ons in om het werkcomfort van uw werknemers te boosten.
Wij verzorgen het allemaal tot in de puntjes.

Relighting

U zoekt een ervaren specialist voor al uw verlichtings projecten? Dan bent u bij F&Y Technics aan het juiste adres.  Wij voorzien steeds een oplossing op maat en staan garant voor een professionele uitvoering met oog voor detail

Optimale ledverlichting

Om relighting toe te passen dient al uw verouderde/bestaande verlichting (armaturen en lampen) volledig verwijdert worden. Een lichtstudie wordt dan uitgevoerd en daarna komt een volledig nieuwe, energiezuinige verlichtingsinstallatie. 

Verlichtingsprojecten: warenhuizen, parkings, grote fabrieken

Naast industriële elektriciteitswerken kan u bij F&Y Technics uiteraard ook terecht voor verlichtingsprojecten. Wij hebben reeds projecten uitgevoerd in diverse sectoren. U wenst ontzorgd worden van al uw verlichtingsprojecten? Contacteer F&Y Technics. Wij helpen  u bij  graag verder. Van plan tot oplevering, wij denken met u mee en verzekeren u een zorgeloze implementatie van uw verlichting.

Vernieuwe van uw lichtinstallatie?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze ervaren vakmannen voeren uw project uit volgens de regels van de kunst.

Onze diensten