F&Y Technics – Elektriciteitswerken F&Y Technics

20jaar ervaring

in elektriciteitswerken

F&Y Technics is uw  betrouwbare partner voor nieuwbouw-, renovatie- en industriële projecten. Van algemene elektriciteitswerken, datadistributie, automatisatie, verlichting tot laadpalen. Een totaaloplossing voor uw projecten.

Elektriciteitswerken

U zoekt een ervaren specialist voor uw residentiële, commerciële of industriële elektriciteitswerken? Dan bent u bij F&Y Technics aan het juiste adres. Of het nu gaat over kabels trekken, kabelgoten plaatsen of bordenbouw, u kan altijd op ons rekenen. Wij voorzien steeds een oplossing op maat en staan garant voor een professionele uitvoering met oog voor detail

Ook voor onder andere het aansluiten van uw elektrotechnische installaties of de bekabeling van uw branddetectiesysteem, is F&Y Technics uw betrouwbaar aanspreekpunt. Wij gidsen u vlot doorheen elke installatie.

Industriële elektriciteitswerken van A tot Z

Nieuwbouw of renovatie, we verzorgen alle industriële elektriciteitswerken voor kantoorgebouwen, industriële gebouwen, scholen, etc. … Wij hebben een divers team van specialisten dat elke nieuwe opdracht met plezier opneemt en zich flexibel opstelt om zo goed mogelijk aan uw behoeften te beantwoorden. U mag ons altijd bellen voor

Particuliere elektriciteitswerken

Naast industriële elektriciteitswerken kan u bij F&Y Technics ook terecht voor particuliere elektriciteitswerken. Wil je de elektriciteit in huis vernieuwen? Zoekt u dus een betrouwbare team van elektriciens met 20jaar ervaring voor elektriciteitswerken in uw woning? Dan helpen we u  graag verder. Van plan tot oplevering, wij denken met u mee en verzekeren u een zorgeloze implementatie van uw elektrische installatie.

Betrouwbare elektricien nodig?

Aarzel niet om ons te contacteren. Onze ervaren vakmannen voeren uw project uit volgens de regels van de kunst.

Onze diensten